Kombineret Ungdomsuddannelse – KUU – en ny 2-årig uddannelse.
 
Måske vil du gerne have en uddannelse, men du er ikke parat til at starte på en erhvervsskole eller et gymnasium. Sammen med din uu-vejleder kan du undersøge om den Kombinerede Ungdomsuddannelse er en mulighed for dig. Med Kombineret Ungdomsuddannelse bliver du erhvervsassistent, og uddannelsen giver dig grundlag for at søge job. Samtidig får du forudsætninger for at søge ind på en erhvervs- eller gymnasialuddannelse.
 
Kombineret ungdomsuddannelse henvender sig til dig, der er færdig med 9. eller 10. klasse, uden en ungdomsuddannelse og under 25 år, men som ikke har forudsætninger for at begynde på en erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse.
Kombineret ungdomsuddannelse styrker dig fagligt og personligt og giver dig kendskab til, hvad der skal til for at fungere godt på en arbejdsplads eller tage videre uddannelse.
Gennemfører du uddannelsen, får du bevis for, at du er erhvervsassistent inden for det erhvervstema, du har valgt, og du kan søge job inden for det pågældende erhverv.
Undervisningen er gratis. Mulighed for SU fra du fylder 18 år
I Ringkøbing-Skjern har vi valgt disse 2 erhvervstemaer:
• ”Børn, unge og ældre”
• ”Byg og Bolig”
Børn, unge og ældre er for de elever, der overvejer en fremtid inden for områder, der har med mennesker at gøre. Social og Sundhed, pædagogik osv. Så hvis du har lyst til at vide mere de uddannelser og lære mere om dig selv og andre mennesker, så er dette tilbud lige noget for dig. Vi arbejder også med psykologi, sundhed, kost og ernæring, leg og læring og kreativitet.
Byg og bolig er de elever, der overvejer en fremtid inden for byggeri med træ eller metal. Så hvis du ønsker at lære mere om træ- og metalområdet, ønsker at lære noget om fx svejsning, om konstruktion, opmåling mv. så er dette tilbud lige noget for dig. Træ og metal bygger fremtiden.

”Så har du endnu ikke afsluttet en ungdomsuddannelse, og du nu mener, tiden er inde til at komme videre, så…”Vil du vide mere så gå ind på dette link www.kuurs.dk