Medbestemmelse:

Skolen tager eleverne alvorligt. Vi tror på gensidig respekt og anerkendelse af det enkelte individ og retten til forskellighed. Derfor vil vi gerne høre din mening om hverdagen og forslag til fx ture eller arrangementer. 

Skolen finder demokratiet og medbestemmelsen så vigtigt, at vi naturligvis også inddrager eleverne gennem Deltagerrådet (elevråd). Hvert værksted vælger deres deltagerrådsrepræsentant og han/hun har så mulighed for at fremføre forslag og synspunkter på møderne.  

 

Gæstelærere:

Skolen bruger ofte at invitere spændende gæstelærere som projektlærere eller som foredragsholdere. Det er vigtigt med friske pust udefra. 

Gæstelærere kan inspirere os alle, og gøre vores fælles hverdag mere interessant og lidt sjovere.

Det er jo i bund og grund glæden og humoren, der driver værket....

 

Fælles ture:

Vi deltager ofte i forskellige arrangementer og turneringer. Sport og motion er vigtigt for sundheden og trivslen. Det giver faktisk forstærket ekstra energi at forbrænde energi!!

Skolen er opsøgende i forhold til relevante tilbud og muligheder. Vi skal følge med tiden, og er det relevant, så kører vi gerne på en heldagstur.

Ture med værkstedet:

Værkstederne tager engang imellem på ture. Vi kan fx køre til messer, udstillinger og på virksomhedsbesøg. Det er vigtigt for skolen at følge med i forhold til udvikling og ny teknologi. 

Vi kan også finde på at belønne os selv med en social hyggetur til en fiskesø eller til havet. Vi tror nemlig også på værdien af fælles samvær og de samtaler, man kan have omkring det. 

Disse ture kan også være sammen med andre værksteder.

 

Foredrag og film:

Mennesket er både et socialt og kulturelt væsen. Vi har brug for at se og opleve noget sammen. Derfor bruger vi lejlighedsvis debatskabende film som oplæg til en dialog om relevante problemstillinger. 

Vi ønsker også at invitere virkeligheden indenfor. Der findes rigtigt mange interessante mennesker, der har noget, de brænder for eller har oplevet. Det er mange gange stærkere at høre om oplevelser fra mennesker, der selv har prøvet det.