Vil du gerne lære at lave god mad? Er du måske lige flyttet hjemmefra og godt kunne tænke dig at lære at foretage fornuftige indkøb, forberede og tilberede egen mad, så er køkkentilbuddet også noget for dig. Ved du allerede, at du vil have en uddannelse inden for køkkenområdet, og står du og mangler lidt praktisk erfaring inden for området, så er køkkenet et oplagt valg.

Skolens køkken er centrum for mange af skolens aktiviteter. Vi laver mad til skolens elever og medarbejdere om morgenen og til middag, samt ofte lidt andet sundt og lækkert.

I køkkenet bliver du en del af et travlt team, som har det godt og sjovt sammen, selvom maden skal være færdig til bestemte tider. Initiativ og samarbejde er vigtige egenskaber i et travlt køkken. Køkkenlederen hedder Karen Marie Gjaldbæk og teamet består af 4-6 unge. Du lærer om sund mad, moderne mad, eksotisk mad, bageteknikker, hygiejne, indkøb og disponering m.m. Måske får du afklaret dine fremtidsplaner. Du har mulighed for at få et hygiejnebevis.

Køkkenet deltager i virksomhedsbesøg og fødevaremesser, og laver engang imellem små afbræk i hverdagen med ture ud af huset.

Vi dyrker vores egne grøntsager og bruger dem i madlavningen, så hvis du har grønne fingre så er køkkenet også noget for dig.